Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Webinar: Radu Marcusu, CEO Upswing aduce certitudine in vremuri incerte, prin date in timp real

Tags: webinar, marketing, business, seo

In marea de informatii din ultima perioada, Upswing vine cu o doza de claritate pentru businessurile care au indoieli cu privire la actiunile de marketing in aceasta perioada: un webinar despre solutii bazate pe date, care aduce la pachet si un tool gratuit integrat cu Google Trends, util deopotriva antreprenorilor si marketing specialistilor.

"Cand nimic nu pare sa mai functioneze, ne-am asumat misiunea de a fi alaturi de businessuri si a le ajuta sa depaseasca aceste provocari, prin acces la ecosistemul Upswing de strategii si date in timp real.", spune Radu Marcusu, CEO Upswing. In acest webinar, va vorbi despre miscari care te-ar putea ajuta sa ramai in joc si despre cum poti aborda aceasta criza, pentru a-ti stabiliza businessul in digital."

Inscrie-te si vei afla toate aceste informatii marti, 7 aprilie, la ora 16:30.

In timpul crizelor, actiunile uzuale de marketing devin irelevante. Și, nu de putine ori, deranjeaza. De aceea, businessurile au nevoie sa faca research calitativ si cantitativ, pentru a intelege noile comportamente ale utilizatorilor si a-si adapta strategiile la actualele provocari.

"Specialistii de marketing care nu reusesc astfel de ajustari nu au decat de pierdut, pe termen scurt si lung."

 Pentru cine? Pentru businessuri si industrie

Incertitudinea, teama de esec, anxietatea privind deznodamantul in cazul resurselor disponibile sunt omniprezente in mediul de business al acestor vremuri. E nevoie de sprijin si cooperare, de informatie, de abordari punctuale, bazate pe date care se schimba zilnic. Acum, mai mult ca niciodata, functionam cu focus pe prezent. Asa ca Upswing a adaptat un eveniment pe care, inainte, il dedica exclusiv clientilor si partenerilor apropiati. La care poti participa online sau pe care il poti urmari ulterior, daca te inscrii.

 Ce? Strategii, solutii, date la zi - si la liber!

Iata cateva puncte pe care le va bifa in acest webinar Radu Marcusu, CEO Upswing:

  • Toolul dezvoltat de Upswing si pus la dispozitie, in mod gratuit; tool care afiseaza in fiecare zi interesul consumatorilor in Google.ro pentru 100.000 de cuvinte cheie;


     

  • Principii care ghideaza actiunile de marketing Upswing in contextul crizei si care pot fi adoptate de orice tip de business;

  • Indicii care te ajuta sa iti dai seama care actiuni de marketing trebuie accelerate si care oprite;

  • Solutii si real-time data care dau peste cap trendurile obisnuite;

  • “Asa da”-uri pentru a-ti adapta campaniile la nevoile actuale ale clientilor, astfel incat sa nu ratezi avantajele de moment;

  • Recomandari pentru detectarea oportunitatilor care pot aduce rezultate rapide.

  • Pe 7 aprilie, la ora 16:30, Power Sessions se muta in online. Și se adreseaza fiecarui business care se loveste, in prezent, de blocaje. Fiecarui business pus in situatia de reduce bugetele de marketing. Fiecarui business care are nevoie de de claritate, de solutii eficiente si cost effective, de consultanta pentru a-si valida modul de operare.

    #stamacasa, dar suntem mai conectati ca niciodata. Alatura-te online si exploreaza, alaturi de Upswing, oportunitatile care te-ar putea ajuta sa iesi invingator din aceasta criza. Inscrie-te la webinar.

    Upswing este cea mai mare agentie specializata de SEO si content marketing din Romania, care a lansat in 2013 aplicatia SEOmonitor, folosita de sute de agentii de SEO si branduri din Romania si din lume.

     

     

Autor: Redactia Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016