Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce lauda nu e buna: Ce se poate intampla cand divulgi informatii personale pe Facebook

Tags: retele de socializare, bani, informatii personale, postari, fotografii, confidentialitate

Pana acum, probabil am realizat ca nu este indicat sa postam informatii personale si poze stanjenitoare pe retelele de socializare. Unii utilizatori insa trebuie sa simta pe pielea lor efectele negative pentru a se convinge.
Este cazul unei tinere australience de 17 ani care se afla la casa bunicii si o ajuta pe aceasta sa-si numere economiile. Fara sa stea prea mult pe ganduri si probabil din dorinta de a-si etala avutia, tanara a pozat gramada de bani si a postat fotografia pe contul ei de Facebook.
 
Rezultatul? Bunica ei s-a trezit cu doi barbati inarmati cu un cutit si o bata de lemn, care, culmea, vazusera poza cu banii pe Facebook si s-au gandit sa dea lovitura. Barbatii nu au gasit banii din poza, insa au reusit sa fure o suma mai mica, precum si mai multe obiecte personale ale bunicii. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.
 
Nu se cunoaste inca cum au descoperit hotii adresa bunicii. Cert este insa ca acestia au aflat despre importanta suma de bani prin intermediul pozei postate pe site-ul de socializare.

Politia locala s-a folosit de acest incident neplacut pentru a reaminti utilizatorilor retelelor de socializare sa nu isi mai faca publice informatiile si fotografiile personale, deoarece se expun unor riscuri majore.

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016