Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta fara zahar in copywritingul de calitate: 5 reguli eficiente

Tags: copywriting, reguli, creativitate, scris, obiceiuri vechi

Textele nefiltrate care ajung zi de zi in fata ochilor nostri sunt similare mancarii de tip fast-food. Cantitatea de informatii abunda atat in continut de calitate, dar si in continut pe care nu reusim mereu sa-l evitam, chiar daca ne-am dori.

In orice caz, suntem cat se poate de influentati de ceea ce citim asa ca nu reusim intotdeauna sa mergem pe "drumul cel bun" in care nu ne-ar trebui doar ochelari de cal, ci si dopuri pentru urechi.

Iata cateva principii care ar putea curata cu succes modul in care ne scriem continutul pentru marketing si care poate fi asemanat unei diete fara zahar si fara grasimi:

1. Renunta la zahar.

Informatia care nu ne intereseaza poate sa aiba "gust bun" si poate crea dependenta. Noutatile din lumea vedetelor nu o sa te ajute sa scrii un text mai bun, ba chiar s-ar putea sa te faca sa scrii mai putin eficient. Invata sa-ti bei cafeaua fara zahar. Imbunatateste-ti scrisul urmand un curs specializat sau alegandu-ti inspiratia din autorii preferati.

2. Alege culorile.

Putem sa cadem foarte usor in rutina in care orice aliment e inlocuit de doar cateva care devin, treptat, preferatele noastre. Verifica, asadar, daca modul in care te exprimi e suficient de variat si incearca mai multe stiluri pentru a descoperi noi moduri de a fi creativ.

3. Scapa de alimentele congelate.

E foarte usor sa iei niste texte deja scrise si sa le refolosesti stiind ca ai aceasta posibilitate. Nu-ti transforma insa newsletterul, de exemplu, intr-un astfel de recipient plin cu "alimente congelate". Creeaza ceva nou de fiecare data si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

4. Nu mai manca din conserva.

Cu siguranta, de multe ori ne e mai usor sa ne pregatim o salata sau un fel de mancare stiind ca un aliment care ar trebui fiert 5 ore poate fi mancat imediat daca e din conserva. Astfel de scurtaturi cand vine vorba de scris nu fac decat sa ne limiteze creativitatea tot asa cum mancarea de la conserva nu are aceleasi beneficii ca cea proaspata sau pregatita chiar de noi.

5. Nu refuza noul.

Cunoastem cu totii oameni care nu vor sa manance alimente pe care nici nu le-au gustat macar. Atunci cand renunti la obiceiurile vechi, faci loc unora noi. Poti schimba locul in care te afli cand scrii de obicei sau muzica. Oricum ar fi, elementul de nou trebuie sa fie o caracteristica esentiala.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016