Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gmail permite utilizatorilor sa transmita fisiere de 10 GB

Tags: gmail, emaill google, transfer fisiere, 10 gb

Daca v-a enervat mereu faptul ca nu puteati atasa unui email mai mult de 3-5 fotografii, e vremea sa va inveseliti. Asta pentru ca Google si-a pus in cap sa schimbe lucrurile. Iar pentru asta marit capacitatea de transmitere a unr fisiere prin Gmail.
In vreme ce marea majoritate a serviciilor de email permit o capacitate de transfer a fisierelor cate cativa MB, pe Gmail aceasta se masoara deja in GB. Mai exact, 10 GB.

Google, prin serviciul sau Gmail, a marit posibilitatea trimiterii de fisiere pana la 10GB prin intermediul sincronizarii contului cu solutia Google Drive de stocare a informatiilor in cloud, noteaza wall-street.ro.

Astfel, modificarea adusa Gmail ofera posibilitatea trimiterii unor fisiere de pana la 400 de ori mai mari decat limita impusa de majoritatea serviciilor de email.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate, utilizatorii vor trebui sa foloseasca o fereastra special dedicata pentru compunerea de mesaje noi.
Integrarea serviciului Drive in Gmail a fost promisa de mai mult timp utilizatorilor Google si constituie o premiera pentru serviciile de email gratuite.

Functia va fi disponibila tuturor utilizatorilor in cateva zile.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016