Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care este cel mai bun smartphone din lume? Apple zice ca Nokia Lumia 900

Tags: apple, siri, asistent personal, nokia lumia 900, cel mai bun smartphone

Nu ne-am fi asteptat niciodata la asa ceva. La intrebarea "Care este cel mai bun smartphone creat vreodata?”, asistenul personal Siri disponibil pe iPhone 4S raspunde prompt “Nokia Lumia 900 4G".
Cum este posibil asa ceva? Se pare ca Siri isi cauta informatiile folosind motorul de cautare Wolfram Alpha, care a realizat un top al preferintelor utilizatorilor.

Astfel, modelul Lumia 900 produs de Nokia reuseste sa intreaca toate celelalte smartphone-uri populare ale momentului, inclusiv modelul Apple.


 
Poate parea insa ciudat ca serviciul disponibil exclusiv pe iPhone 4S sa te trimita catre o firma concurenta. Insa este cert faptul ca noul model Lumia 900 se descurca excelent in Statele Unite, si nu numai, multi utilizatori declarandu-se “foarte multumiti” de acest smartphone.

Nokia Lumia 900 este intr-adevar un smartphone performant, ce integreaza un display AMOLED ClearBlack de 4,3 inci, un procesor de 1,4 GHz si o camera de 8 megapixeli. Acesta ruleaza sistemul Windows Phone 7.5.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016