Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Este PC-ul mort la varsta de doar 30 de ani?

Tags: pc, ibm, microsoft, calculator personal, windows

Aniversarea celor 30 de ani are loc vineri, iar IBM si Microsoft, cele doua companii cu cea mia mare parte de "responsabilitate" pentru succesului PC-ului explica ce se va intampla in viitor.
Inginerul Mark Dean de la IBM, care a facut parte din prima echipa care a construit primul PC IBM, spune ca, in mare, era PC-ului este incheiata. Este personal mandru ca a fost implicat in proiect, dar si fericit ca IBM s-a decis sa lase afacerea cu calculatoare personale in urma, vanzand departamentul, in 2005, lui Lenovo.

Dean spune ca si el si-a luat o tableta (nu spune care, dar sunt sanse mari sa fie un iPad). In opinia lui, PC-ul a intrat in galeria de onoare a masinii de scris, discurilor de vinil si a becurillor cu incandescenta.

Seful de PR al Microsoft, Frank Shaw, este ceva mai optimist: prefera sa nu creada ca suntem in "era post-PC", pentru ca 40 de milioane de calculatoare personale vor fi livrate numai anul in curs.

In acelasi timp, el precizeaza ca Microsoft a inceput sa se extinda dincolo de spatiul PC si asta acum ceva vreme si subliniaza ca software-ul companiei ruleaza pe Xbox, telefoane, dispozitive integrate si in cadrul unor servicii ca Bing, Office 365 si Xbox Live.

Este adevarat ca Windows 8 va fi una dintre cele mai riscante si importante lansari facute vreodata de Microsoft. Dar sistemul de operare PC - Windows si Office – aduce cele mai mari profituri companiei. 
 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016