Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google, dat in judecata pentru monitorizarea telefoanelor si computerelor

Tags: google, proces, apple, spionaj

Peste 100 de utilizatori britanici de produse Apple cer despagubiri de la Google pe care-l acuza ca le-a spionat telefoanele si computerele, pentru a avea acces la datele lor personale.
„Agresiunea” din partea gigantului IT american s-a concretizat in apeluri si e-mail-uri cu reclame la diverse marci de haine, publicatii, banci etc. ce se regaseau pe site-urile accesate de reclamanti pe iPhone, iPad sau laptop. Afectati sunt utilizatorii de computere Apple, iPhone si iPad care au folosit Internetul in perioada septembrie 2011 - februarie 2012, dar si pe cei care au folosit browser-ul Safari in aceeasi perioada. Totul in conditiile in care Google se jurase ca nu va colecta date de la utilizatorii acestui browser.

Compania a refuzat sa faca comentarii in legatura cu acest proces, dar veniturile ei sunt construite 95% din vanzarea spatiului publicitar.

Google a mai fost implicat intr-un process privind colectarea de informatii prin produse Apple. In 2012, a pierdut un proces in SUA si a trebuit sa plateasca 22,5 de milioane de dolari. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016