Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google merge pe urmele lui Mos Craciun

Tags: google, santa tracker, mos craciun, calatorie mos craciun, google maps

Peste doar cateva zile, Mos Craciun va zbura cu trupa sa de reni magici pentru a aduce cadouri milioanelor de copiii ai lumii. Calatoria internationala a Mosului, alta data imposibil de urmarit, va fi acum transmisa in timp real.
Asta gratie lui Santa Tracker, un instrument creat de Google menit sa monitorizeze drumul lui Mos Craciun prin lume. Instrumentul urmeaza sa fie lansat in ziua de Ajun, cand de la ora 2 p.m., Google va incepe monitorizarea.

 

Utilizatorii vor putea urmari pe Google Santa's Dashboard locatia exacta a Mosului, urmatoarea sa oprire, timpul pana la plecare si cate cadouri a lasat. Pentru asta aplicatia se foloseste de Google Maps si Google Earth.
 
Santa Tracker are la baza un algoritm care cartografiaza drumul Mosului din oras in oras si din tara in tara.
 
„Santa's Dashboard, ce are la baza cea mai noua si mai avansata tehnologie Google Maps, le va permite utilizatorilor sa il urmareasca pe Mos Craciun prin lume, dar si sa afle cateva lucruri despre locurile pe unde poposeste”, spun reprezentantii Google.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

iuli 24-Dec-2012 15:30:52
ho ho mosule

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016