Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inteleptii chinezi recomanda Feng Shui! Si noi stim ca functioneaza

Tags: feng shui, chinezi feng shui, ghi feng shui, ghid practic feng shui

De cate ori nu te-ai aflat intr-o camera si ai simtit ca ai parte de o stare acuta de neliniste. Aerul era proaspat dar lucrurile erau asezate parca alandala. Cartile pe langa pat, cani pe birou, hartii asezate stramb pe birou sau langa noptiera. Si chiar daca mobila este noua, chiar daca florile sunt proaspete in vaza lor de lux, chiar daca ai ultima natie de lenjerii de pat, nimic nu mai conteaza daca nu exista ... armonie!
Asta este tot si nimic mai mult! Vrem armonie si nu cred ca este vreo pretentie exagerata, iesita din comun. La urma urmei, haosul din viata noastra palpabila se simte si in cea spirituala. Te-ai simtit vreodata intors pe dos, ca te misti greu, haotic cand stai intr-o camera dezordonata? Ai simtit cum lucurile par sa se aseze la locul lor pe masura ce pui ordine in camera?

Ei bine, acum imagineaza-ti acelasi efect de zeci de ori mai puternic, ajungand sa iti afecteze in bine si viata sentimentala, si cariera si situatia financiara. Fiindca se poate! Asa cum o simpla carte asezata te poate insenina, asa cum o simpla floare intr-o vaza te poate calma, la fel se intampla si cand pui mana pe un ghid practic feng-shui si incepi sa pui in aplicare sfaturile oferite de intelepti chinezi. Si stiau ei ce spun, caci arta feng shui a devenit un "must" pentru multi dintre noi si totul pare sa devina o epidemie dezirabila.

Pentru cei interesati sa afle mai multe informatii despre feng shui, in ce consta aceasta arta, cum se practica, ce pasi mici sunt necesari pentru a aduce armonie in viata ta, totul se afla in ghidul practic "Secretele Feng Shui - Ghid practic". Ghidul este disponibil si aici si poate fi comandat foarte rapid si la un pret special de lansare! Faceti o investitie inspirata, una care sa va ajute toata viata!

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016