Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La ce dezvaluiri sa ne asteptam din partea Apple?

Tags: apple, raport financiar, steve jobs, tim cook, lansare produse, iphone 4s, ipad, siri

Stim cu totii ce s-a intamplat recent cu Apple: compania a scos pe piata, in ultimele opt luni, editii atent actualizate ale unor produse ale sale de baza, cum ar fi iPad 2 si iPhone 4S. Intre dezvaluirea telefonului aflat pe rol si punerea lui propriu-zisa in vanzare, legendarul Steve Jobs a decedat. Iar iPhone 4S a devenit cel mai bine vandut iPhone dintotdeauna, informeaza FastCompany.com.
Unele dintre aceste detalii sau poate toate vor fi incluse in raportul financiar trimestrial al Apple asteptat sa fie publicat astazi. De fapt, nu ne putem astepta la prea multe: analistii au cazut de acord ca veniturile Apple in ultimul trimestru au depasit cu usurinta pragul de 29 de miliarde de dolari, cu peste 44% mai mult decat in perioada similara a anului trecut. 
 
In ceea ce priveste vanzarile reale, se asteapta ca Apple sa raporteze cresteri semnificative ale vanzarilor produsului Mac, pe baza statisticilor recente care arata ca Mac infuleca o cota consistenta de piata, desi restul pietei PC-urilor stagneaza. 
 
Cifrele in cazul iPad-ului vor fi si ele incluse in acest raport, piata asteptandu-se ca Apple sa conduca jocurile in domeniul tabletelor, caci nu are competitie serioasa.Vanzarile la iPhone vor fi si ele puternice, in ciuda (sau poate datorita) amanarii sosirii lui iPhone 4S, care a fost aratat lumii la 15 luni dupa anunt, incalcand protocolul celor 12 luni dintre anuntarea si lansarea unui dispozitiv. Tradus in cifre reale: 20-22 de milioane de telefoane iPhone, 4 milioane Mac-uri si 10 milioane iPad-uri.
 
iPhone 4S a aparut dupa incheierea ultimului triemstru, asa ca rezultatele ce-l privesc vor fi incluse in urmatorul raport.
 
Nu ne putem astepta ca Jobs sa fie tema centrala a raportului. Cook si echipa lui isi vor arata respectul pentru fostul lider, dar este esential sa demonstreze forta si coeziune, laolalta cu o inchegata viziune asupra viitorului. Ne-ar placea insa sa auzim si cateva lucruri care, probabil, nu vor fi mentionate: Apple TV, proiectul hobby al companiei, care pare sa se vanda bine. Este modalitatea prin care Apple aduce aplicatii pe ecranul cel mai mare de care dispunem. Exista si alte produse Apple care vor fi improspatate: Mac Pro desktop PC, continutul de filme de pe iTunes, extinderea iBooks in afara Statelor Unite.
 
Va mentiona Cook noi produse pentru inceputul anului 2012? Va vorbi despre Siri, "umilul asistent personal", care a captivat publicul de la prima mentiune? Va vorbi Cook despre cat de multi utilizatori Apple s-au abonat la serviciile iCloud in putinele zile de cand acesta este disponibil? Vom afla.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016