Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O zi din viata internetului

Tags: internet, date internet, utilizare internet

Radacinile sale se regasesc in urma cu mai putin de 5 decenii, cand posibilitatea de a interconecta o lume intreaga parea deplasata. Si totusi, dupa cativa ani de cercetari si perfectionari, in 1992 se conecta deja calculatorul cu numarul 1 milion. De-aici incolo, internetul a devenit un fluviu ametitor de date, al carui debit creste si azi necontenit.
O treime din populatia globului este conectata la internet, cantitatea de date pe care o generam si o consumam fiind absolut incredibila.
Iar lucurul acesta este si mai relevant atunci cand privim lucrurile in perspectiva si ne gandim la ce se intampla intr-o singura zi.

Ei bine, in 24 ore, in lume se trimit 294 miliarde de emailuri, sunt scrise 2 milioane de articole pe bloguri, sunt incarcate pe YouTube 864.000 ore video. Iar peste toate, se pare ca vanzarile de iPhone-uri depasesc numarul de copii nou nascuti in lume.  

Pentru a pune mai bine in evidenta toate aceste cifre MBAonline.com a realizat un grafic care prezinta sintetic si cumva artistic cum arata o zi din viata internetului.

Priviti, va minunati si comentati.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016