Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primul programator al primului joc de pe Google Glass e roman

Tags: marketing, andrei urucu, google glass, escape

Andrei Urucu este primul programator din lume care a creat un joc special pentru Google Glass, scrie yoda.ro. Gadgetul se va lansa oficial abia anul viitor, dar este deja considerat a fi cea mai tare inventie de dupa smartphone.
Andrei Urucu lucreaza la AMA, companie din familia Ubisoft, cu sediul in Bucuresti. A ales sa lucreze pentru Glass. S-a documentat doua zile si s-a dus in Franta sa puna mana pe ochelari. Pretul era de 1.500 de dolari, desi ajunsese pe piata neagra si la 10.000 de dolari.
 
Jocul Escape adaptata de Urucu a venit in momentul in care programatorii stiau foarte putine despre gadget. Nu are grafica SF, nu este deci sofisticat. Are insa un personaj, Norm, care trebuie a sara dintr-un cerculet intr-altul pe orizontala si pe verticala fara sa aiba posibilitatea sa mearga inapoi. Omuletul poate fi controlat cu ajutorul micului touchpad cu care sunt dotati ochelarii. “Ideea ar fi ca tu, folosindu-te de Norm, sa poti sa treci prin toate cerculetele. Ideal e sa iti calculezi traiectoria de la bun inceput”, spune programatorul intervievat de yoda.ro.
 
Jocul exista de cativa ani pentru platforma Android, dar programatorul l-a rescris pentru Google Glass in doar o saptamana.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016