Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reconnect Project, provocarea care spune NU Internetului

Tags: reconnect project, internet ban, creativitate, internet

Dependenta de internet este un fenomen real, care se acutizeaza pe masura ce tehnologia patrunde tot mai profund in viata noastra. Pe 2 septembrie insa, oamenii din intreaga lume sunt provocati sa se deconecteze complet de la Internet, de la telefonia mobila si de la toate gadgeturile moderne pentru a trai complet si creativ in lumea reala.
Initiativa s-a lansat tot in mediul digital, printr-o pagina de Facebook, si poarta numele de Reconnect Project. Scopul sau este acela de a vedea cat de creativi pot deveni oamenii atunci cand se deconecteaza de la marele flux informational al world wide web si de a crea continut original. Singur sau cu prietenii, proiectul incurajeaza oamenii sa iasa afara, sa faca fotografii (fara ca acestea sa fie postate instantaneu pe Facebook sau Flickr), sa picteze sau sa danseze.
 
„Reconnect nu este doar o alta platforma online care sa adune like-uri. Reconnect este despre distribuirea continutului creativ si original, dar mai ales despre a te reintoarce la realitate cu ajutorul propriei creativitati, de a fi original si de a crea ceva din nimic. Reconnect nu este un festival, un concurs; nu are un scop comercial. Este un mod de a sarbatori creativitatea la nivel global ”, spun initiatorii proiectului.
 
Ulterior, pe 3 septembrie, participantii sunt rugati sa incarce rezultatele creativitatii lor, fie ele imagini ori fisiere, pe pagina de Facebook a proiectului.
 
„Demonstreaza-ti tie si lumii intregi ca, in ciuda tehnologiei sofisticate, a cantitatii uriase de informatie si a lipsei de generale de originalitate, poti crea ceva minunat si unic, iar apoi impartaseste acel ceva cu intreg universul. Pe 2 septembrie foloseste-ti imaginatia si creaza ca si cum nu ar mai exista o zi de maine. Fara citate, fara copy-paste, doar continut original”, suna indemnul Reconnect Project. 
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016