Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Record Apple: 2 miliarde de aplicatii descarcate intr-o luna si 20 de miliarde intr-un an

Tags: apple, app store, record aplicatii, record apple, descarcari aplicatii

Apple a anuntat ca numarul descarcarilor de aplicatii din App Store, magazinul online al brandului, a depasit 40 de miliarde, aproape jumatate dintre ele fiind descarcate pe parcursul anului 2012. Cele 40 de miliarde exclud insa update-urile facute aplicatiilor si download-urile duble.
Ba mai mult, in luna decembrie a anului trecut compania a stabilit un record al descarcarilor. Nu mai putin de 2 miliarde de aplicatii au fost descarcate si salvate pe dispozitive iOS, record la care au contribuit din plin si sarbatorile cand vanzarile Apple au crescut simtitor.

In prezent, App Store contine peste 500 miilioane de conturi active si peste 775.000 de aplicatii disponibile, dintre care peste 300.000 sunt dedicate tabletelor iPad. Asa se face ca dezvlotatorii iOS au castigat 7 miliarde de dolari prin celebrul lor App Store.  

"A fost un an incredibil pentru comunitatea dezvoltatorilor iOS. Dezvoltatorii de aplicatii au obtinut peste 7 miliarde de dolari din App Store si continuam sa investim pentru a le asigura cel mai bun ecosistem, astfel incat ei sa creeze cele mai inovative aplicatii din lume", spune unul dintre directorii Apple, citat de TechCrunch.

De cealalalta parte, magazinul de aplicatii al Google, Play Store, a atins pragul de 700.000 de aplicatii in luna octombrie a anului trecut, atunci cand se situa la egalitate cu Apple. Specialistii estimeaza insa ca Play va depasi pragul de 1 milion de aplicatii in luna iunie a acestui an.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016