Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Succes cross-cutting: 50 de umbre ale lui Grey

Tags: marketing, fifty shades of grey, succes

Romanciera britanica E.L. James autoarea seriei de succes tradusa si la noi (ca si in alte peste 50 de limbi peste tot in lume) a colaborat recent cu o casa de moda suedeza pentru a stiliza o colectei de lenjerie intima, scrie Daily Mail.
Autoarea a acceptat propunerea reprezentantilor casei de moda KappAhl de a lansa o serie de piese de lenjerie intima in nuante de negru, gri si rosu inchis. Sunt incluse sutiene din dantela si saten, dresuri fine, chiloti barbatesti, halate de casa si masti.
 
„Am fost implicata in toate etapele procesului de creatie, de la schite pana la stilizarea propriu-zisa a pieselor. A fost fascinant“, a explicat E.L. James.
 
Articolele colectiei sunt destinate tuturor femeilor, indiferent de forme si dimensiuni. Si, pentru ca sarbatorile se apropie, seturile cadou sunt imprimate cu expresii facute celebre de roman: „laters baby”, „You. Are. Mine” si „Oh, my!”.
 
A doua colectie pe aceeasi tema va ajunge pe rafturile magazinelor vara viitoare, odata cu lansarea mult anticipatei adaptari cinematografice.



Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016