Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Te-ar interesa o inmormantare in spatiu? Un fost inginer NASA lucreaza pentru tine

Tags: marketing, inmormantare in spatiu, nasa

Un fost inginer NASA, Thomas Civeit, a lansat un serviciu funerar pentru spatiu. Programul se numeste Elysium Space (cu directa trimitere la Gradinile Elizee, Raiul zeilor Greciei) si consta in trimiterea cenusei platitorilor printre stele, sateliti, planete si alte corpuri de dincolo de atmosfera Pamantului.
Pe site-ul proiectului care va debuta anul viitor se spune ca trimiterea cenusei in spatiu reprezinta un mod mai frumos de a onora viata. Un loc la bordul 'dricului' costa 1.990 de dolari. Odata platita suna, clientii primesc o cutie de metal in care vor depozita cenusa celor dragi si pot asista apoi la decolarea navetei.
 
Dupa ce capsula ajunge in spatiu, poti folosi o aplicatie de pe telefonul inteligent pentru a vedea pe unde pluteste strabunica. Aplicatia este deocamdata disponibila doar pentru Android, dar, pana anul viitor, va veni si una pentru iPhone.
 
Mai exista un serviciu similar, Celestis, care, contra sumei de 5.000 de dolari, face acelasi lucru de peste 10 ani. Civeit crede insa ca experienta sa in cadul NASA il va ajuta sa reduca tariful spre 2.000 de dolari.
 
In plus, vine si cu o oferta: pentru 995 de dolari poti sa te duci personal in spatiu cu cenusa strabunicii.
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016