Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tic Tac imbratiseaza tehnologia AR si ii dedica o intreaga campanie

Tags: tic tac, ar, augmented reality, campanie, shake it up, billboard

Inca n-a ajuns sa faca ochi dulci publicitarilor de pe la noi, insa in patria reclamelor este deja o mica vedeta. AR (augmented reality), caci despre ea este vorba, a trecut de la varianta obisnuita la cea uriasa. Si totul datorita brandului Tic Tac.
Tic Tac este cel mai recent brand care imbratiseaza ideea de publicitate cu ajutorul AR si face acest lucru intr-un mare fel. La propriu. Compania a instalat in celebra Times Square din New York trei billboard-uri uriase.



Panourile publicitare fac parte din campania „Shake It Up”, centrata in jurul unei aplicatii mobile (destinate dispozitivelor iOS si Android) si care permite functionarea tehnologiei AR si dincolo de reclamele outdoor si print. De exemplu, o banala reclama print care contine doar mesajul “84% of People Always Sleep on the Same Side of the Bed”, devine cu ajutorul AR poarta catre un joc amuzant despre un om ce trebuie mutat de pe o parte a alta a patului pentru a evita anumite obiecte.

In cazul billboard-urilor, tehnologia AR le transforma in reclame personalizate cu utilizatorul in rolul principal. Practic, imaginile rezultate il ilustreaza pe acesta aparent pe panourile gigant din Times Square. Imaginile pot fi apoi impartasite cu prietenii de pe Facebook.

Campania „Shake It Up” are multe astfel de jocuri si joculete devenite mult mai atractive cu ajutorul AR. Urmariti clipul de prezentare si spuneti-ne parerea voastra despre ele si tehnologia augmented reality.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016