Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vacanta de Craciun, cea mai favorabila perioada a anului pentru a concepe un copil

Tags: vacanta, craciun, anul nou, copil, relatii sexuale, zi de nastere

Perioada dintre Craciun si Anul Nou este asociata unei socializari crescande si unei abordari a vietii mai hedoniste. Asa se face ca, in Statele Unite, cea mai populara zi de nastere este 16 septembrie, scrie Daily Mail.
Conform unei serii de studii si rapoarte citate de Daily Beast, 9% dintre toate conceptiile au loc in perioada dintre Craciun si Anul Nou. Sezonul si temperaturile joaca un rol major in dictarea apetitului sexual, desi popularitatea lunii decembrie este in special atribuita numarului mare de petreceri si a socializarii accentuate.
 
Vremea rece indeamna cuplurile sa stea mai mult in casa, unde sunt putine distractii mai "tari" decat cele din dormitor. Asa se explica si cresterea inregistrata la numarul de prezervative.
 
Va intrebati care este opusul lui decembrie? August, luna cu cele mai reduse planuri de a aduce o noua viata pe lume. Caldura reduce calitatea spermei si receptivitatea femeilor. In aprilie sunt, astfel, cu mult mai putini sarbatoriti decat in septembrie.
 
Cat despre intervalele orale cele mai folosite pentru a intretine relatii sexuale, acestea se plaseaza in timpul serii. Adolescentii, in schimb, pefera perioada intre 3 si 6 pm. Vinerea si sambata sunt cele mai populare zile pentru amor, duminica fiind ziua in care probabilitatea acestuia este cea mai scazuta.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016