Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Yahoo depaseste la trafic Google in SUA

Tags: yahoo, trafic yahoo, google, marissa mayer

Potrivit firmei de analiza comScore, cele mai vizitate site-uri din Statele Unite apartin Yahoo. Ceea ce este o noutate, caci, in ultimii doi ani, Google a dominat clasamentul.
In aceste conditii, Marissa Mayer, cea care a preluat conducerea grupului Yahoo acum mai bine de un an (pe 16 iulie s-a implinit un an), poate candida pentru titlul de cel mai bun director Yahoo. In aceasta perioada scurta de timp, Mayer a reusit sa stabilezeze o firma considerata in colaps, fiind nevoita sa convinga investitorii sa nu dea bir cu fugitii. Actiunile companiei au crescut acum cu 74%, ajungand la 27,06 dolari.
 
Pe locul doi la traficul in SUA se afla Google, urmat in top de Microsoft si Facebook. 
 
Ultima oara cand Yahoo a ocupat prima pozitie la numarul de vizite a fost in mai 2011. Revenirea pe primul a fost facilitata de Flickr, nu de Tumblr care nu a fost integrat in top.

Mayer observa luna trecuta ca numarul de vizualizari ale paginilor Yahoo! a inceput sa creasca dupa un declin de mai bine de un an. Presedinta a pus schimbarea pe seama versiunilor imbunatatite ale serviciului de email, dar si ale sectiunilor despre vreme, sport, stiri si Tumblr, disponibile inclusiv pe dispozitivele mobile.
 
Redesenarea aplicatiei de e-mail pentru tablete a adus, de pilda, o crestere de 120% a activitatii userilor clientului de mail, potrivit companiei. 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016