Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentie, se filmeaza! Brandurile isi pot transforma Timeline-ul intr-un clip video

Tags: timeline movie maker, facebook, brand, clip video

Totul gratie unui program creat de agentia de marketing Definition 6 si numit simplu Timeline Movie Maker. Cu ajutorul sau brandurile de pe Facebook isi pot transforma continutul postat de-a lungul timpului intr-un film. Se iau in calcul fotografiile, imaginile video si schimbarile de status.
Timeline Movie Maker realizeaza pe baza informatiilor de pe Facebook un clip video de un minut, prezentand imaginile in ordine cronologica, cu oarece nostalgie si avand grija sa prinda pe „pelicula” partea buna brandurilor.

Utilizatorii pot personaliza filmuletul, optand pentru un fundal muzical sau altul ori pentru un anumit element vizual. Totodata, pot fi editate mesaje care sa ruleze impreuna cu imaginile video. Clipurile insa nu au un cod embed si ca atare nu pot fi circula decat in reteaua Facebook.

Programul a fost lansat initial in luna ianuarie a acestui an, insa a fost disponibil doar utilizatorilor de Facebook, nu si brandurilor.

„Timeline Movie Maker este pentru oameni un mod minunat de a impartasi unii cu altii povestea vietii lor intr-un mod creativ, sintetizata intr-un filmulet de 60 de secunde. Ne-am dorit ca acest lucru sa fie posibil si pentru branduri, astfel incat acestea sa comunice intr-un mod inedit povestea lor”, spun creatorii programului.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016