Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Best Buy a ramas fara lider, dintr-un motiv la care nu se astepta nimeni

Tags: best buy, schulze, retailer, conducere, afaceri, companii

Fondatorul Best Buy, Richard M. Schulze, si-a dat demisia din functia de presedinte al comitetului de conducere a companiei dupa ce, in urma unei investigatii interne, s-a constatat ca acesta era la curent cu o fosta relatie intre un director executiv si un angajat, alegand sa nu raporteze acest fapt comitetului.
Conform principiului "Spune adevarul sau altcineva o s-o faca in locul tau", demisia acestuia aduce o pata nu tocmai usor de trecut cu vederea in istoricul companiei. Fostul director executiv, Brian J. Dunn si-a dat demisia in luna aprilie dupa ce a incalcat politicile companiei avand o relatie de tip personal cu o salariata, fapt care a influentat mediul de lucru in mod negativ.

Fostul director executiv are 51 de ani, este casatorit si are copii, iar angajata implicata in relatia respectiva lucreaza in continuare in cadrul companiei.

Presedintele comitetului de conducere, Richard Schulze, a aflat despre aceasta relatie inca din decembrie 2011, cand un alt director executiv i-a inaintat acestuia o instiintare scrisa intocmita de unul dintre salariati cu privire la comportamentul fostului director Dunn.

La momentul respectiv, pus in fata documentului, Dunn a negat faptul ca ar avea vreo legatura cu salariata in cauza. In consecinta, presedintele Schulze, in varsta de 71 de ani, a ales sa nu instiinteze comitetul de conducere.

Comisia a decis astfel ca intra in responsabilitatea lui Schulze sa ii instiinteze cu privire la acel incident. Schulze a infiintat compania in 1966, mai intai ca un magazin de muzica si a reusit sa o transforme in lantul urias de astazi.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016