Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Brand-urile romanesti cele mai placute pe Facebook

Tags: brand, facebook, pepsi romania, coca-cola, catalin botezatu

Romanilor le place Facebook. Asta o dovedesc statisticile care arata ca, in cel putin 21 de zile pe luna, romanii acceseaza reteaua, unde petrec peste un minut si au peste 15 prieteni. Nu este de mirare ca, in aceste conditii, companiile destepte au facut pasul decisiv si s-au lansat in social media. Socialbaker.com a facut un top al brand-urile cu vino-ncoace pe reteaua de socializare. Vi-l prezentam mai jos.
Pepsi Romania este pe locul intai, reusind sa sa stranga 216.694 de fani. In sase luni, a avut  crestere cu 1.043 de Like-uri.
 
Pe locul doi se afla Doncafe, cu 207.469 de fani, in crestere cu 130.6% fata de acum sase luni.
 
Pe locul trei la categoria branduri se afla retailerul Lidl, a carui pagina este activa din iunie 2011, atunci cand magazinele Plus au trecut la noua denumire. La lansarea paginii pe Facebook, compania a atras mii de fani printr-un concurs al carui premiu a fost un smartphone. Lidl este singurul dintre retailerii prezenti pe piata romaneasca care este activ in comunicarea prin intermediul retelei sociale.
 
Pe cea de-a patra pozitia se afla Nivea Romania cu 172. 931 fani, in crestere cu 14,8% fata de acum sase luni. Catalin Botezatu Official Store si-a adjudecat locul cinci cu 170.298 de fani, in crestere cu 86,75% fata de acum sase luni.
 
In top 10 mai intra Lenor Parfumelle (162.632 de fani), Ursus (129.092 de fani), Orange Romania (111.236 de fani), L'Oreal Paris Romania (88.974 fani) si Lay's Romania (82.679 de fani).
 
La nivel global, brandul cu cei mai multi fani este Coca-Cola, cu 36,6 milioane de Like-uri, urmat de Disney (29,8 milioane de fani), Starbucks (26,6 milioane de fani), Red Bull (25,3 milioane de fani) si Oreo (23,7 milioane de fani).
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016