Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coca-Cola este cel mai popular brand de retail pe Facebook

Tags: coca-cola, pagina de brand, facebook, comunitate, fani, 50 de milioane de fani

Coca-Cola a depasit pragul de 50 de milioane de fani pe Facebook, fiind primul brand care a reusit aceasta performanta.
Mai multe vedete internationale au trecut deja de acest prag (Rihanna, Lady Gaga), iar alte servicii precum YouTube si Facebook de asemenea, insa Coca-Cola este primul brand de retail care a reusit sa adune un numar atat de mare de fani. In urma sa se situeaza alte branduri precum Disney, Converse si Starbucks, care au in prezent mai putin de 40 de milioane de fani.
 
Coca-Cola sarbatoreste evenimentul prin lansarea unei noi aplicatii pe pagina sa de brand Facebook, prin care incurajeaza fanii sa posteze idei de inventii si cauze nobile pe care comunitatea de peste 50 de milioane de fani le poate duce la indeplinire. Coca-Cola va sprijina una dintre ideile propuse, iar rezultatul final va fi facut public anul viitor.
 
„Pe parcursul istoriei, Coca-Cola a avut intotdeauna un rol important in oferirea unor momente de fericire oamenilor din intreaga lume, in fiecare zi”, a spus Joe Tripodi, Chief Marketing si Commercial Leadership Officer al Coca-Cola. „Astazi avem o comunitate globala de peste 50 de milioane de fani, strans conectati prin intermediul Facebook-ului. Aceasta este o ocazie buna prin care sa cerem celor mai entuziasti fani sa vina cu idei noi de imbuntatire a lumii in care traim.”
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016