Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum? N-ati auzit de Obermutten?

Tags: obermutten, elvetia, facebook, coca-cola

In Elvetia sunt multe sate frumoase. Din nefericire, lumea n-a auzit de ele. Va prezentam insa Obermutten: 80 de localnici, o biserica de lemn si cateva vacute. Plus un primar inimos care a creat o pagina de Facebook, promitandu-le fanilor ca le va pune poza la rascrucea drumurilor, asa cum punem noi troita.
Localitatea elvetiana a obtinut, in urma campaniei de pe Facebook, peste 9.000 de fani si renume mondial. Campania a fost amintita in 32 de tari (de aici provenind si fanii) si a aparut chiar la stirile de seara prin Coreea de Sud. Ce s-a intamplat cu promisiunea facuta de primar? Tabla de lemn care functioneaza ca buletin informativ s-a umplut de poze, asa ca primarul a inceput sa mai lipeasca chipuri si pe zidurile hambarului.
 
Obermutten are cea mai activa pagina de Facebook din Elvetia. Patru din cinci fani intercationeaza cu pagina, ceea ce este un record care bate paginile lui Lady Gaga, Coca-Cola si a lui Justin Bieber. Toate intrebarile primesc raspuns, nou-venitii sunt intampinati calduros, iata reteta succesului.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016