Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook cu facelift: Ce modificari vor fi aduse platformei de socializare?

Tags: facebook, modificari facebook, setari de confidentialitate, setari facebook

Intr-o lume a vitezei, nu-ti poti permite sa mergi la ralanti, mai ales cand detii suprematia pe o anumita nisa si nu vrei nicicum sa cedezi locul intai. Asa se face ca reteaua de socializare cu cei mai multi utilizatori din lume si-a pregatit un facelift.

Facebook a anuntat modificari substantiale in ceea ce priveste setarile de confidentialitate, modificari ce vor fi disponibile peste cateva zile.

Noile optiuni de partajare a informatiilor le vor permite utilizatorilor sa aleaga cine anume va avea acces la continutul postat pe Facebook, precum status-ul, fotografiile, posturile de pe „Perete” si altele. Cu alte cuvinte, accesul la continutul profilului va putea fi gestionat mult mai bine, acesta devenind vizibil doar acelor persoane pe care le alege utilizatorul.

De exemplu, cand va actualizati status-ul, veti avea la dispozitie un meniu cu optiuni din care puteti alege daca continutul acestuia este disponibil tuturor, numai prietenilor sau doar unora dintre ei.

Totodata, noile optiuni vor permite utilizatorilor sa-i eticheteze pe altii in postarile lor si sa impartaseasca continutul direct din cadrul postului.

Facebook va umbla si la setarile profilului, oferind posibilitatea de a-i modifica continutul si de a-l face public dupa bunul plac. Astfel, in masura in care nu doriti ca numele orasului in care locuiti sa fie disponibil pentru toti utilizatorii sau prietenii, puteti alege sa fie vizibil doar pentru unii.

In plus, cand sunteti etichetati in postarile altora, veti putea decide daca acea informatie poate aparea si in propriul profil. De asemenea, veti putea modifica optiunile de partajare a continutului si dupa ce l-ati postat, facandu-l privat.

Chris Cox, unul dintre vicepresedintii companiei, a explicat intr-un mesaj postat pe blog ca acest tip de meniu va fi extins cu timpul pentru a include grupuri inca si mai specifice de persoane, precum colegi de serviciu, o lista personalizata cu prieteni sau anumite grupuri din care face parte utilizatorul.  

Anuntul i-a facut pe unii specialisti sa creada ca modificarile sunt doar o incercare a Facebook de a tine pasul cu concurenta, respectiv Google +, care deja ofera utilizatorilor sai unele optiuni similare.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016