Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aplicatia care iti transforma profilul Timeline intr-un panou Pinterest

Tags: pinterest, facebook timeline, panouri, derulare pagina

Daca vi se pare ca noul profil Timeline este prea complicat si nu doriti sa pierdeti timpul deruland la nesfarsit pagina in jos, atunci poate ca v-ar placea noua aplicatie PinView. Aceasta le permite utilizatorilor Facebook sa isi transforme profilul intr-un panou asemenator celor de pe Pinterest.
Noua aplicatie afiseaza postarile din News Feed, lista de prieteni si paginile multimedia sub forma unor panouri de mici dimensiuni, exact asa cum arata pin-urile de pe Pinterest, sub motto-ul "Navigheaza pe Facebook ca si pe Pinterest".
 
Dupa instalarea aplicatiei, aceasta va deschide News Feed-ul sub forma de grila, cu butoane in partea superioara a paginii ce va permit sa vizualizati postarile din News Feed, cele de pe propriul Timeline, pozele de profil ale prietenilor, precum si alte fotografii si clipuri video partajate de prietenii din lista.

PinView Transforms Your Facebook Timeline Into a Pinterest Grid 

Dezvoltatorii aplicatiei isi doresc sa adauge si mai multe functii pe viitor, cum ar fi optiunea de a salva postarile preferate, de a le sorta in functie de popularitate si multe altele.
 
Aceasta aplicatie se bazeaza pe succesul fenomenal inregistrat de site-ul Pinterest, care utilizeaza acelasi format, si care a a ajuns la aproximativ 18 milioane de utilizatori intr-un timp foarte scurt, fiind site-ul cu cea mai rapida crestere.
 
"Succesul acestui format consta in faptul ca permite utilizatorilor sa vizualizeze mult mai rapid un numar mare de imagini. Acest format nu a fost inventat neaparat de Pinterest, insa acesta este primul site care l-a folosit in mod activ," a declarat Thomas Petersen, unul din creatorii PinView.
 
Puteti incerca aplicatia PinView pe propriul profil Timeline, daca va doriti o schimbare sau pur si simplu sunteti curiosi.
 
Sursa: Mashable
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016