Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook este cea mai detestata retea de socializare

Tags: facebook, google, google+, wikipedia, youtube, bing

Desi compania este acum parte integranta din viata noastra, nu are prea multe puncte la categoria de satisfactie a clientilor, fiind cu mult depasita de Wikipedia. Facebook, cel mai vizitat site de pe Internet, este totodata si cel mai detestat, conform unei noi cercetari, citate de inc.com.
Raportul publicat de Indicele de Satisfactie al Consumatorului American si de compania ForeSee Results masoara satisfactia consumatorilor de social media, de cautare pe Internet si de stiri. Raportul a fost efectuat inainte de avantul luat de noua retea, Google+.
 
"Facebook este singurul spectacol disponibil si si-a pierdut din factorul de "delectare" a utilizatorului", a declarat David Van Amburg.
 
Spicuim din raport: "Consumatorii au aratat ca, pana acum, au fost dornici sa indure o experienta neindestulatoare de utilizator pentru a se bucura de beneficiile oferite de Facebook".
 
Facebook a obtinut doar 64 de puncte pe o scala de la 1 la 100, ceea ce plaseaza compania in cele cinci procente din segmentul inferior al companiilor private, in acelasi segment cu companiile aeriene si cele de cablu, cu o istorie veche de satisfactie insuficienta a consumatorului.
 
Alte site-uri de socializare s-au descurcat ceva mai bine, Wikipedia ajungand la un onorabil scor de 77. O explicatie posibila ar fi aceea ca interfata Wikipedia a ramas relativ aceeasi de-a lungul anilor si Faptul ca este nonprofit se traduce printr-un impact mai mic al comercializarii si marketing-ului. YouTube a obtinut 73 de puncte, MySpace, 63 (doar un punct sub Facebook).
 
Google este primul in randul portalurilor de cautare, cu un scor de 80 de puncte din 100 maxim, desi a scazut de la 86 anul trecut.
 
Motorul de cautare al Microsoft, Bing, isi incordeaza pentru prima data muschii si obtine 77 de puncte. Este urmat de (76), AOL (74) si Ask.com (73).


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016