Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook este citat ca proba in 30% din divorturile din Marea Britanie

Tags: facebook, divort, marea britanie, sot, copil, proces

Facebook este din ce in ce mai des citat in cazurile de divort ale britanicilor si mult mai folosit pentru blamarea fostilor parteneri de viata, scrie The Blaze.
Un sondaj recent a relevat faptul ca 33% la suta din cazurile de divort folosesc reteaua de socializare ca proba incriminatori, in crestere de la cei 13% de acum doi ani. Sondajul a primit 5.000 de raspunsuri si a fost publicat pe Divorce-Online.

Facebook nu este adus in discutie doar pentru a sublinia comportamente negative ale sotului/ sotiei, ci este si o arma in cazul separarii. Iata principalele trei motive pentru care Facebook este mentionat:
1) postarea de mesaje inadecvate catre persoane de sex opus;
2) sotii care nu mai traiesc impreuna scriu mesaje rautacioase unu la adresa celuilalt;
3) prietenii de pe Facebook spun ce face partenerul reclamat.

Reteaua de socializare a devenit principalul mediu de comunicare sociala, luand locul e-mail-ului si al mesajelor pe telefonul mobil, spune Mark Keenan, purtator de cuvant al site-ului Divorce-Online. Acesta spune si ca oamenii trebuie sa fie foarte atenti la ce posteaza pe peretele lor, mai ales cand sunt in mijlocul unei dispute financiare sau al unui proces de castigare a custodiei copiilor.

Al doilea site ca popularitate, Twitter, poate fi si el intalnit in multe dispute, dar num ai in 20% dintre cazuri, conform Divorce-Online.

In 2009, Facebook a fost citat in 1 din 5 divorturi in Statele Unite. Putem numai presupune ca acest numar a crescut intre timp.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016