Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook Social Reader in declin. De ce nu ne place

Tags: facebook social reader, articole, ziare online

Aplicatia Social Reader pe Facebook a fost lansata anul trecut ca un serviciu prin care puteai citi ziarele online folosind contul de Facebook si oferind astfel in timp real si celorlalti prieteni lista articolelor pe care le citeai.
Chiar daca se astepta ca aceasta aplicatie sa faca valuri, s-ar parea ca declinul ei a fost mai rapid decat se asteptau cei care au lansat-o in 2011. Potrivit celor mai recente sondaje si cercetari in aceasta privinta, aplicatia a reusit sa ii enerveze pe cei care doreau sa citeasca articolele.

Mai mult decat atat, nimeni nu pare sa mai fie interesat de articolele pe care le-au citit ceilalti si prefera sa se dezaboneze de la fluxul de stiri al celorlalti tocmai pentru a evita acest val al recomandarilor de lectura.

Enervarea celor care evita deja aceasta aplicatie pare sa vina din faptul ca acestia nu sunt interesati de articolele respective si considera aceste informatii ca un tip de spam.

Aplicatia afiseaza titlurile articolelor citite dupa ce iti cere acces la contul de Facebook. Astfel, cei care obisnuiau sa citeasca ziarele online in mod frecvent si au folosit acest serviciu n-au facut decat sa isi umple profilul cu o multime de informatii legate de traseul parcurs in cadrul ziarelor respective.

S-ar parea, asadar, ca nu tot ce vine din directia Facebook are sanse egale sa devina popular.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016