Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google+ e preferatul barbatilor, Facebook al femeilor

Tags: facebook, google plus, retele de socializare

Noua retea de socializare dezvoltata de Google este dominata de barbati, reiese dintr-un studiu recent realizat de Website-Monitoring. Doua treimi din utilizatorii Google+ sunt de sex masculin, majoritatea sunt studenti, singuri si locuiesc in S.U.A sau India. In schimb, 58 la suta din cei 845 de milioane de utlizatori lunari activi ai celei mai populare retele de socializare, Facebook, sunt femei.
Pentru realizarea studiului, au fost folosite informatiile a 44 de milioane de utilizatori Google Plus. Studentii sunt categoria dominanta pe Google+, urmati apoi de ingineri de software si consultanti. 32% dintre utilizatorii acestei retele provin din Statele Unite, India situandu-se pe locul doi, cu 14%.
 
Desi in prezent reteaua Google+ numara aproximativ 90 de milioane de utlizatori, se preconizeaza ca numarul sa ajunga la 200 de milioane pana in toamna si la 400 de utilizatori pana la sfarsitul anului.
 
Din studiu reiese de asemenea ca butonul +1 este folosit de 5 miliarde de ori pe zi, ca 67% dintre utilizatori sunt barbati si 32% sunt femei, dar si ca Iranul si China blocheaza sau incetinesc considerabil accesul la Google+.
 
Pe locul 1 in lista preferintelor muzicale ale utilizatorilor se afla Britney Spears, cu 1.765.568 de fani, iar pagina cea mai accesata este cea a formatiei Coldplay, care are 714.574 de fani. H&M este marca preferata pe Google Plus, ESPN este canalul media cel mai urmarit si Android este primul pe lista preferintelor in materie de servicii.

google-plus-facts-and-figures
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016