Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google face schimbari si promite ca va schimba lumea. Twitter il contrazice

Tags: google, google plus, serach plus your world, twitter

Google a anuntat ca va personaliza rezultatele de pe motorul sau de cautare, integrand paginile gasite in reteaua sa de socializare, Google Plus, scrie marketingpilgrim.com. "Vrem sa transformam Google intr-un motor de cautare care intelege nu doar continutul, ci si oamenii si relatiile dintre ei", se arata in postarea de pe blogul Google.
De saptamana aceasta, utilizatoriii vor beneficia si de rezultatele de pe Google Plus. Functia se va numi "Search plus your world", un joc de cuvinte ce include termenul PLUS impreuan cu sugestia ca propria noastra lume, cea din reteaua de socializare nu va mai fi trecuta cu vederea.

Ben Gomes, un oficial Google, explica in amanunt: "Gasim extrem de multe lucruri pe internet, insa multe dintre acestea nu au nume si chip. Acum, cand caut cuvantul Bangalore (n.r. oras din India), gasesc nu numai informatii despre oras, ci si o poza cu casa in care am crescut. Daca pun cursorul pe imaginea respectiva, pot afla cine si cand a postat-o pe internet", a explicat Gomes.
 
Pe langa rezultatele cu nota personala, vor avea prioritate si paginile in care personalitatile isi spun punctul de vedere legat de un anumit cuvant cautat.

Schimbarea din cautarile Google i-a nemultumit pe oficialii de la Twitter care cred ca "Search plus your world" va ingropa rezultatele de pe reteaua de microblogging. "Informatiile apar prima data pe site-ul nostru, ceea ce inseamna ca tweet-urile reprezinta prima sursa de informare. Odata cu schimbarile anuntate de Google, aceste informatii vor deveni mai greu de gasit", sustin reprezentantii Twitter.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016