Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google+ isi intareste pozitia sociala cu o crestere de 9.400 la suta

Tags: google+, youtube, crestere, btand, google, retea de socializare

Google+ a devenit principala retea de socializare pentru branduri, cu o crestere a fanilor de 9.400 procente anul trecut, conform unui raport al BrightEdge, citat de ClickZ.com.
Aceasta tendinta se inregistreaza in randul majoritatii brandurilor incluse in cele mai 100 profitabile companii ale anului (BrandZ), inclusiv Apple, Google, IBM, BMW, RedBull si Samsung. Raportul ne spune si cum s-a descurcat YouTube ca retea de socializare.
 
"Google+ si YouTube s-au stabilit in mod puternic drept retele de socializare de prim rang. Majoritatea brand-urilor din top 100, cam trei treimi, au profiluri active. Si, pe masura ce brand-urile isi implica tot mai mult utilizatorii, ne asteptam ca si cei care nu sunt inca convinsi sa lase rezervele in urma si sa aiba o prezenta solida pe Google+", spune Jim Yu, director executiv la BrightEdge.
 
Printre concluzii, cele mai tari 100 de brand-uri pe Google+ se lauda acum cu 20,9 milioane de fani, de la doar 222.,000 in 2011. dintre acestea, primele 10 brand-uri acopera 4 din 5 fani. In plus, industria auto acopera 40 % din primele 10 locuri in topul fanilor pe Google, BMW fiind pe primul loc cu peste 2,2 milioane de followeri.
 
Cresterea este cu atat mai graitoare pentru industria automobilelor, cu cat cifrele erau aproape de 0 in 2011. Mercedes-Benz are acum 2 milioane de fani, numarul crescand zilnic.
 
87% dintre brand-urile de top au acum cont pe YouTube, Red Bull si Samsung avand un numar uluitor de abonati. youTube incepe astfel sa-si demonstreze potentialul pentru marketing.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016