Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iata ce ti-a mai pregatit Facebook

Tags: marketing, social media marketing, facebook, reclame video facebook

Facebook a decis ca va mai introduce o schimbare importanta in acest an, scrie Bloomberg. Astfel, detinatorii de conturi vor vedea mai multe reclame in fluxul lor de stiri.
Reclamele vor fi publicate automat si vor avea si formatul unor spoturi video (ca reclamele la TV) de 15 secunde. Reclamele vor porni singure, cand deschizi pagina de Facebook.
 
Schimbarea se cuantifica in bani pentru reteaua de socializare: intre 1 si 2,5 milioane de dolari pe zi, pentru fiecare reclama, in functie de numarul de vizitatori vizati.
 
Reprezentantii Facebook nu au confirmat stirea.
 
Zvonurile sustin ca cea mai mare retea de socializare din lume, cu 1,15 miliarde de membri, va incepe implementarea planului mai tarziu in cursul acestui an. Bloomberg a declarat ca sursele sunt anonime.
 
La 15 secunde, reclamele vor avea aceeasi durata ca videoclipurile Instagram, caracteristica adaugata de serviciu luna trecuta. Se pare ca ele vor fi, initial, vandute pe zile si pot fi targetate doar in functie de varsta si sex.
 
Utilizatorii nu vor vedea o reclama de mai mult de trei ori pe zi. 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016