Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In sfarsit: Facebook introduce butonul share pentru mobile

Tags: facebook, mobile, share, buton share mobil

Daca pana acum cei care accesau Facebook de pe dispozitive mobile nu aveau la dispozitie decat doua din cele trei butoane de engagement, respectiv "like" si "comment", lucrurile sunt pe cale sa se schimbe.
Facebook testeaza un buton de „share” pentru versiunea mobila a site-ului sau – m.facebook.com. In plus, butoanele „like” si „comment” vor fi mai bine evidentiate, noteaza Inside Facebook.              

Butonul de share este una dintre cele mai solicitate si asteptate optiuni destinate aplicatiei mobile a retelei de socializare. Cu toate acestea intarzierea nu se datoreaza nici pe departe unei dificultati de implementare asa cum am putea fi tentati sa credem. Se pare ca, de fapt, Facebook nu a considerat acest lucru ca fiind o prioritate a sa. Acum insa reteua testeaza butonul pe versiunea mobila a site-ului sau, urmand ca in curand acesta sa fie disponibil si pentru aplicatiile iOS si Android.  

Optiunea „share” apare ca un buton de mari dimensiuni in cadrul news feed-ului si ca un indemn atunci cand utilizatorii dau click pentru a vizualiza o postare.  

 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016