Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La ce a renuntat YouTube

Tags: youtube, prezentari live, google, saptamana modei new york

Pentru prima data de cand a inceput sa transmita live show-uri de la Saptamana Modei in New York, YouTube va sari peste acest sezon.


Vestea a fost transmisa de catre un reprezentant al companiei Google care detine acest site, confirmand faptul ca, intr-adevar, site-ul nu va mai transmite in acest an show-urile cu care ii obisnuise pe utilizatorii YouTube.

Saptaman Modei incepe joi si se incheie pe 14 februarie. YouTube, in parteneriat cu sponsorul sau, Maybelline, a gazduit transmiterea live a peste 30 de prezentari de moda organizate in Saptamana Modei la New York in luna septembrie.

Sezonul acesta, organizatorul acestui festival de moda a incheiat un parteneriat cu platforma Righster care va transmite live toate cele 54 de show-uri care vor avea loc la Lincoln Center. Celelalte noua prezentari, mai reduse ca dimensiuni, vor fi transmise prin intermediul unui canal diferit, disponibil la http://new.livestream.com/madefashionweek, in vreme ce prezentarile mai mari vor fi reunite la adresa mbfashionweek.com.

In paralel, prezentarile de moda ale unor designeri precum Oscar de la Renta sau Donna Karan vor fi transmise in direct si pe site-urile proprii ale acestora.

YouTube nu a explicat inca oficial motivele pentru care nu va mai transmite in acest sezon show-urile urmarite de fiecare data de milioane de utilizatori, anuntand doar ca se asteapta sa reia transmiterea in direct a acestor prezentari in sezonul din luna septembrie.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016