Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mamicile din Texas, revoltate ca Facebook le-a sters pozele in care-si alapteaza pruncii

Tags: facebook, mame, alaptat la san, copii, protest

La inceputul saptamanii, in fata sediului din Austin, Texas, al Facebook a fost avut loc un protest mai neobisnuit: un grup de mame revoltate si-au alaptat pruncii in strada, in semn de protest impotriva faptului ca site-ul le-a sters poze de pe contul personal, informeaza presa straina.
Invocand "nuditatea in prezenta unui minor", faimosul site de socializare a eliminat din profilele unor femei pozele postate chiar de acestea, cu ele in timp ce isi alaptau bebelusii.
 
"Sunt de parere ca gestul este obscen si nedrept", a fost reactia unei mamici, Emily Rodriguez. Mamicile au declarat ca in contextul respectiv nu este vorba de conotatii sexuale si acuza Facebook de "falsa pudoare". "Sanii au o natura sexuala, dar si una functionala, iar alaptarea la san face parte din a doua actegorie. Vorbim de hranirea unui copil", spune o alta potestatara.
 
Facebook a emis o declaratie de presa in care spune ca “cea mai mare parte din pozele in care sunt alaptati copii la san respecta regulile noastre si Facebook nu exercita niciun fel de actiune asupra unui astfel de continut”. Dar, se adauga in declaratie, "unele dintre poze expun sanul in intregime si a trebuit sa fie eliminate".
 
Iata mai jos una dintre pozele eliminate:

 
In cele din urma, Facebook a spus ca este incantat ca mamele si familiile folosesc site-ul pentru a-si impartasi experientele parentale, inclusiv alaptatul la san, si ii incurajeaza pe cei care cred ca au fost nedreptatiti sa-si reincarce pozele sterse "din greseala".
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016