Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nou de la Facebook: Afla cine iti vede post-urile din retea

Tags: facebook, mesaje, post-uri, optiune, read receipts

Sunt destui curiosi care si-ar dori sa stie cine anume le vede paginile de profil sau postarile pe Facebook. Deocamdata acest lucru nu este posibil, singura dovada a interactiunii cu mesajele realizandu-se prin like-uri, comentarii sau share-uri. Totusi, reteaua de socializare face un prim pas in aceasta directie.
In curand, membrii Facebook vor putea afla cine a vazut fiecare update postat de ei in retea. Optiunea insa va fi introdusa doar pentru grupurile de pe Facebook. Astfel ca, dedesubtul fiecarui post va aparea „Seen By” (Vazut de) urmat de numararul persoanelor care au vazut postarea. Dand click pe nota, utilizatorii vor putea analiza cine a vazut fiecare mesaj in parte, dar si cand l-a vazut. Dupa ce toti utilizatorii dintr-un grup au vazut mesajul respectiv, Facebook va afisa sintagma „seen by everyoane” (vazut de toata lumea).


 
Noua optiune, pe care Facebook o numeste „read receipts”, functioneaza inclusiv pe mobil. Desi modificarea nu a fost facuta inca, reprezentantii companiei spun ca aceasta va fi disponibila incepand din aceasta saptamana.
 
Compania a introdus read receipts intr-o alta aplicatie de-a sa, respectiv Facebook Messenger, in luna mai a acestui an. Optiunea apare atat in mesajele individuale cat si in grupurile de discutii.
 
Read receipts este cu siguranta foarte utila in contextul grupurilor, insa ridica deja amumite semne de intrebare in ceea ce priveste confidentialitatea datelor. Unii utilizatori ar putea fi nemultumiti de aceasta noua optiune intrucat ar considera ca le dezvaluie prea mult despre activitatea lor pe site.
 
Pe de alta parte, ea este foarte utila membrilor grupurilor de pe Facebook care lucreaza la un proiect, care stabilesc impreuna planuri de actiune sau impartasesc update-uri importante.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016