Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti promovezi afacerea folosind Google+

Tags: google plus, google, cercuri google, promovare afacere, retele sociale

Google incearca de mult sa isi convinga utilizatorii sa se alature retelei sale sociale Google+, mergand pana la inregistrarea automata in Google+ a noilor conturi Gmail.
Daca ai un site de promovare a afacerii personale, atunci este indicat sa iti faci cont Google Plus, deoarece lipsa acestuia ar putea afecta rezultatele cautarilor in functie de anumite cuvinte cheie, in defavoarea ta.
 
In ziua de astazi, pentru a genera rezultate mai bune in urma cautarilor, trebuie sa fii la curent cu tendintele din social media. Si daca te misti repede, vei atrage mai multa vizibilitate. Iata cum iti poti optimiza site-ul cu ajutorul unui cont Google Plus:
 
1. In primul rand, fa-ti cont Google+
Inainte de toate, trebuie sa iti faci un cont Google+ pentru afacerea/compania ta. Google permite chiar existenta mai multor administratori ai paginii. Poti incepe chiar acum, cu un singur click aici

2. Intra in cat mai multe cercuri
Trebuie sa cauti sa adaugi cat mai multi oameni in cercurile tale. Poti face chiar un cerc pentru "competitie", unde pot fi inclusi rivalii tai si persoanele din aceeasi industrie cu tine.
 
De asemenea, este foarte important ca oamenii sa stie de existenta paginii tale. Prin urmare, cauta sa adaugi pagina Google+ chiar in semnatura de email, pe cartea de vizita si site-ul companiei, pentru a-ti creste vizibilitatea.
 
3. Adauga cat mai multe cuvinte cheie relevante
Asta nu inseamna ca trebuie sa umpli pagina de cuvinte cheie, ci mai degraba sa scrii articole si posturi care sa includa aceste cuvinte cheie, pe care sa le distribui pe pagina Google+.
 
Poti folosi si Sparks – o alta  functie Google+ care incarca automat pe pagina ta articole si clipuri video gasite pe internet. Tot ce trebuie sa faci este sa setezi anumite cuvinte cheie in Sparks si vei putea vedea cine mai foloseste acei termeni pe internet si in ce context.
 
4. Foloseste butonul +1
Poate ai observat ca in rezultatele cautarilor apar din ce in ce mai multe profiluri ale unor prieteni din Google+. Daca folosesti in mod frecvent butonul +1 (similar butonului "Like" din Facebook), in special pentru a aprecia lucruri relevante din industria in care activezi, va creste automat si vizibilitatea ta. Totusi, nu trebuie sa exagerezi cu aprecierile, deoarece ar putea rezulta exact opusul efectului dorit.
 
Avand in vedere ca reteaua Google+ se afla inca la inceput, nu putem inca prevedea cat de mare ii va fi succesul, insa este clar faptul ca aceasta va continua sa creasca. De aceea, este de preferat sa iti faci cat mai curand o pagina Google+ pentru promovarea afacerii.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

ionut 29-Ian-2015 21:53:03
http://radio-targusor3.webnode.ro/ RADIO TARGUSOR

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016