Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google a inregistrat venituri record pentru cel de-al treilea trimestru

Tags: marketing, google, venituri google, publicitate pe google

Google a depasit veniturile estimate pentru cel de-al treilea trimestru. Gigatul IT a raportat incasari de de 10,74 de dolari pe actiune fata de cei 10,34 dolari previzionati de Wall Street, relateaza mashable.com. Venitul total generat este mai mare ca niciodata. Mai exact,9 cu 12% fata de acelasi trimestru al anului trecut. Cum a reusit? Cu ajutorul reclamelor.
„Google a avut un alt trimestru foarte puternic cu un venit de 14,9 miliarde de dolari si progres remarcabil la nivelul produselor”, a declarat Larry Page, CEO al Google. „Ne apropiem de atingerea obiectivului nostru de a avea o experienta simpla si intuitiva indiferent de dispozitiv”, a continuat el.
 
Numarul de clicuri platite pe reclamele Google a crescu, de asemenea, cu 26% de la an la an si cu 7% fata de trimestrul anterior, dar pretul mediu pe care advertiserii il platesc catre Google pe clic continua sa scada. CPC Google a scazut cu 8% fata de acelasi trimestru al anului trecut si cu 4% fata de trimestrul al doilea din acest an.
 
Mare parte din veniturile Google – 9,39 miliarde de dolari sau 69% - au fost generate de site-urile detinute de Google. Desi compania nu spune ce procentaj este datorat cautarii, putem pune pariu ca nu se fac atatia bani din reclame pe Gmail sau Google Plus.
 
Veniturile companiei in urma reclamelor care apar pe alte site-uri decat Google, asa-numitele „venituri network”, au fluctuat de la an la an. Iar veniturile non-advertising continua sa fie mici in comparatie cu afacerea totala (doar 9%).
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016