Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Surprize, surprize: McDonald's devine vegetarian

Tags: mcdonald's, meniu vegetarian, india, restaurant vegetarian, fast food, vegetarian

Ai zice ca brandul McDonald's si alimentatia de tip vegetarian reprezinta o contradictie in termeni. Si totusi se intampla. Iubit si hulit in egala masura pentru "bombele sale calorice", McDonald's a decis sa schimbe cu totul componenta produselor sale. Nu la noi, nu in SUA, ci tocmai in India.
McDonald’s India a anuntat ca intentioneaza sa devina complet vegetarian. Gigantul fast food va deschide anul viitor primul sau restaurant cu produse exclusiv vegetariene in Amritsar, undeva in nordul Indiei.

Potrivit unor date, 40% din populatia Indiei evita sa manance carne, in mare pare din motive religioase – vaca este un animal sacru pentru hindusi, in vreme ce carnea de porc este interzisa la mulsulmani. Asadar, nu ramane decat alternativa carnii de pui, motiv pentru care in restaurantele McDonald’s din India nu exista clasicul Big Mac, ci doar o alternativa la acesta, cu carne de pui si numit Maharaja Mac.



De altfel, jumatate dintre produsele McDonald’s vandute din India sunt vegetariene, cel mai bine vandut dintre ele fiind burger-ul McAloo Tikki, un fel de turtita cu cartofi prajiti.      

„In momentul de fata, India este pentru nou o piata destul de mica. Nu avem decat 271 de restaurante in India, in vreme ce in lume sunt aproape 33.000”, spune purtatorul de cuvant al McDonald’s India.

Totusi, lantul de restaurante intentioneaza sa-si extinda afacerea in aceasta tara. Dupa restaurantul vegetarian din Amritsar, McDonald’s va mai deschide inca unul in Kashmir. In acest fel, se doreste atragerea acelui public care nu obisnuia sa viziteze restaurantele fast-food din cauza optiunilor reduse in ceea ce priveste meniurile.  
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016