Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Orasul in care Mc Donald`s si-a inchis toate magazinele

Tags: mcdonalds, restaurant mcdonalds, magazine mcdonalds inchise

Grupul american McDonald's a anuntat suspendarea activitatii la restaurantele din Crimeea invocand probleme cu lantul de productie, la scurt timp dupa ce o alta companie occidentala a oprit operatiunile din peninsula anexata in martie de Federatia Rusa.
Anexarea Crimeei de catre Rusia, nerecunoscuta oficial de noul guvern din Ucraina si nici de catre SUA si tarile aliate, reprezinta un motiv de ingrijorare pentru corporatiile care au afaceri in regiunea Marii Negre.

McDonald's, care opera trei restaurante in Peninsula Crimeea, a anuntat ca spera ca activitatile sa fie reluate cat mai curand posibil.

Compania a oferit insa angajatilor din Crimeea posibilitatea de a se transfera la restaurante din Ucraina, masura care sugereaza ca grupul nu anticipeaza redeschiderea unitatilor din peninsula in viitorul apropiat.

"Compania furnizeaza tuturor angajatilor oportunitatea de a se transfera la oricare alt restaurant din Ucraina, pe aceleasi functii, aceleasi salarii si comisioane, costul relocarii lor si al familiilor urmand sa fie acoperit de McDonald's", se arata intr-un comunicat al lantului de restaurante.

Compania Universal Postal, inregistrata la Geneva, care face parte din grupul german Deutsche Post, a anuntat ca nu mai accepta scrisori cu destinatari din Crimeea, deoarece posibilitatea de a face livrari in regiune nu mai este garantata.

Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016