Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

McDonalds schimba foaia: Vinde mancare sanatoasa

Tags: mcdonald's, campanie publicitara, mancare sanatoasa, cartofi prajiti

McDonald`s va incepe de anul viitor o noua campanie publicitara in care vrea sa demonstreze ca produsele sale au o provenienta sanatoasa, fiind deci sigure pentru consum. In acest scop, a incheiat un parteneriat cu fermieri cu experienta, informeaza Huffington Post.
Neil Golden, managerul de marketing de la McDonald`s, a postat pe Twitter urmatorul mesaj: "Noi spunem acum povestea produselor noastre, de la furnizare, procesare si pana cand ajung in mainile clientilor. Noile spoturi vor fi lansate in luna ianuarie, dar iata aici un mic tease".
 
Golden a prezentat un clip de 17 secunde in care un agricultor cojeste un cartof, spunand: "Sunt buni. Asteptati sa vedeti cum vor fi cand vor prajiti la McDonald`s"
 
Campania publicitara completa va fi lansata anul viitor si va include o serie de spoturi care incearca sa inlature dubiile cu privire la modul de preparare, dar si colectare a carnii de vita si a salatei comercializate in lanturile francizei.
 
Campanii publicitare asemanatoare, orientate pe ingredientele produselor si gustul delicios al acestora le-a desfasurat recent si Burger King. Lantul de fast-food a pus accent pe prospetimea legumelor folosite.
 
Strategie sau adevar?
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 20-Dec-2011 20:39:02
Mai sint inca semeni de ai mei care cred ca ceea ce comercializeaza nemernicii astia este natural ? Imi este mila de ei .... de toti ....

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016