Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google isi modifica politica de confidentialitate

Tags: google plus, utilizatori, confidentialitate, gmail, google

Google a anuntat pe blogul companiei faptul ca va introduce o noua politica de confidentialitate, ce va intra in vigoare incepand cu 1 martie. Aceasta urmeaza sa inlocuiasca cele peste 60 de politici diferite cu una singura, sub sloganul "O singura politica, o singura experienta Google."
Noua politica va aduce utilizatorilor rezultate mai relevante in urma cautarilor efectuate, ajutandu-i totodata pe advertiseri sa ajunga mai usor la consumatori, cu cat cautarile individuale devin din ce in ce mai personalizate.
 
Vor fi in special vizati utilizatorii care detin conturi Google, noua politica unica de confidentialitate fiind aplicata cautarilor Google, conturilor Gmail, YouTube si Google+.
 
De exemplu, atunci cand esti logat in contul personal Google, rezultatele cautarilor vor fi personalizate mult mai rapid in functie de interesele exprimate anterior. De asemenea, Google poate combina informatiile primite din partea unui serviciu, de exemplu Google+, cu informatii ce provin din alte servicii.
 
Pe scurt, noua politica de confidentialitate se doreste a fi una simplista, care sa integreze in mod intuitiv toate produsele Google, in beneficiul utilizatorului, desigur.
 
Google s-a confruntat si in trecut cu critici privind distribuirea informatiilor personale ale utilizatorilor sai, noua modificare venind in urma inchiderii site-ului de socializare Buzz, care se pare ca oferea altor participanti acces la cele mai des folosite contacte ale utilizatorului.
 
Desi inca nu a intrat in vigoare, noua regula se confrunta deja cu critici. Exista multe ingrijorari cu privire la faptul ca oricine are adresa ta de email poate avea acces la informatiile tale personale, astfel ca un cont Gmail poate deveni mai “periculos” decat un cont Facebook sau Twitter, daca stam sa ne gandim cate persoane ne cunosc adresa de email.
 
In cazul in care cineva nu doreste sa i se aplice aceasta modificare, singura solutie ar fi sa nu mai utilizeze conturile Google, deoarece politica va intra in vigoare automat la 1 martie 2012, fie ca suntem de acord sau nu.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016