Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Parintii intra pe Facebook sa-si spioneze copiii

Tags: parinti, copii, facebook, mame

Sunteti prieteni cu parintii vostri pe Facebook? Veti fi surprinsi sa aflati ca unul din doi parinti isi fac cont aici pentru a vedea ce activitate are copilul, scrie Mashable. Intr-o lume din ce in ce mai digitalizata, parintilor le este dificil sa monitorizeze activitatile copiilor, asa ca navigarea in social media este o solutie evidenta.
Statisticile o sa-i sperie pe adolescenti, caci s-a dovedit ca 43% dintre parinti se uita zilnic pe contul copiilor lor, sunt deci mai mult decat interesati in actualizarea starii si in pozele partajate. Asa ca acestia ar face bine sa se gandeasca de doua ori inainte sa permita sa fie etichetati in vreo poza de la nu-stiu-ce petrecere.

Datele aceste sunt culese de Education Database Online, o resursa creata pentru a-i ajuta pe elevi si pe studenti sa afle despre oportunitatile de invatare de pe teritoriul Statelor Unite.

Statisticile se refera deci la aceasta tara, insa sunt usor de transferat si in cazul altora:

- numarul mamelor care au cont de Facebook este in crestere

- 92% dintre parintii cu cont in retea sunt prieteni cu copiii lor

- 43% dintre parinti se uita zilnic la profilul copiilor, 31% - de 4,5 ori pe saptamana, 11% - o data pe luna si 1% - niciodata

- 41% dintre parinti sunt curiosi in legatura cu status-urile copiilor, 39% - cu ce posteaza altii pe peretele copiilor si 29% cu pozele in care copiii lor sunt etichetati

- 1 din 3 copii au declarat ca sunt jenati de comentariile postate de parinti (care variaza de la „ce mare te-ai facut!” la „ti-am lasat bani pe masa pentru a merge la dentist”).
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016