Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Postarea demna de Cartea Recordurilor: Are peste un milion de comentarii

Tags: cartea recordurilor, facebook, cathy matthews

Cathy Matthews si-a dorit sa intre in Cartea Recordurilor, si-a adunat prietenii cei mai apropiati (107 la numar), multi dintre ei fani ai jocului Frontierville si, impreuna, au scris 1.001.291 comentarii la o singura postare pe Facebook.
Femeia a trimis dovada la Cartea Recordurilor, iar acum asteapta un raspuns oficial. Postarea, scrisa pe peretele unui grup de Facebook numit "Ffgpioneers/gwr/attempt" pe 30 octombrie 2011 a adunat chiar mai multe comentarii dupa ce documentatia s-a trimis catre Cartea Recordurilor. Media de comentarii per persoana s-a calculat in jurul numarului uluitor de 9.300. Americanca a declarat ca multe dintre comentarii s-au rezumat la "Go" (Bafta, tr.n.)

Recordul de "Cele mai multe comentarii pe un singur item in Facebook" este, potrivit Guinness Book, de 529,335, si a fost stabilit pe 29 iunie 2011 de Roberto Esposito.
 
Autor: Alina Negrutiu



California Woman Says She Set Facebook Comments Record
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 21-Feb-2012 23:13:17
E interesant pentru mine sa constat cu ce isi bat unii capul .... Si interesant ( cel putin ) va fi pentru ei cind vor constata cite deservicii si rau le poate face ,,banalitatea '' de a avea un cont pe mizeria asta de facebook....

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016