Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Salariul lui Zuckerberg la Facebook

Tags: management, facebook, mark zuckerberg, salariul lui zuckerberg

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, va avea, in 2013, un salariu simbolic de un dolar, scrie Business Insider. In plus, Zuckerberg a anuntat ca renunta la orice bonusuri in cursul acestui an.
Business Insider citeaza un document din 26 aprilie semnat de fondatorul retelei de socializare: invitatia adresata actionarilor companiei de a participa la adunarea anuala a actionarilor din luna iunie. 

Zuckerberg devine astfel membru al grupului „select” de manageri care sunt platiti cu aceasta suma: in 2005, co-fondatorii Google, Larry Page si Sergey Brin si presedintele companiei de la acea vreme, Eric Schmidt, si-au redus salariile la un dolar. Intre timp, Schmidt a ajuns director executiv si este remunerat cu cateva milioane de dolari. De indata ce a devenit CEO al Apple, in 1998, si Steve Jobs a avut un salariu de un dolar. Alti CEO din grup sunt Larry Ellison de la Oracle si Elon Musk de la Tesla Motors.

Valoarea actiunilor pe care le detine Mark Zuckerberg la Facebook se ridica la 2,3 miliarde de dolari. Incepand din 7 noiembrie 2015 el are optiunea de a cumpara, la un pret de doar 6 centi pe actiune, un pachet de 60 de milioane de actiuni emise de companie.

In 2012, Zuckerberg a primit un salariu de baza de 500.000 de dolari si bonusuri de 266.101 dolari.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016