Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stiti care este cel mai accesat cont de Facebook din lume?

Tags: facebook, cont facebook, daily jesus, aaron tabor

Nu, nu este vorba despre pagina cantaretei Lady Gaga. Nici macar despre cea a lui Justin Bieber. Numele Aaron Tabor va spune ceva? Dar Jesus Daily?
Chiar daca nu va sunt cunoscute niciunul dintre cele doua nume, aflati ca ambele fac totusi referire la cea mai accesata pagina de Facebook din lume.
Un nutritionist din Carolina de Nord a gasit modalitatea perfecta de a crea cea mai mare rata de angajament din lume existenta pe faimoasa retea de socializare. Cum a reusit acest lucru? Simplu, facand apel la credinta. Mai exact, Aaron Tabor a creat o pagina de Facebook intitulata Jesus Daily prin care raspandeste cuvintele Domnului. In fiecare zi. De fapt, de cel putin patru ori pe zi. Toate postarile fac referire la citate si predici din Biblie si toate au parte de mii de vizualizari si comentarii.
Jesus Daily a adunat, de la lansarea sa in aprilie 2009, 8.435.497 de fani. Desi este o cifra impresionanta, inca si mai impresionant este faptul ca beneficiaza de cea mai mare activitate intre toate paginile existente pe Facebook. Potrivit unei analize a AllFacebook.com, in ultimele trei luni, mai multi oameni au apreciat, au comentat si au impartasit cu altii continutul existent pe Jesus Daily decat de pe orice alt cont.
Cu cele peste 3,4 milioane de interactiuni online din ultimele saptamani, acest profil a surclasat pagina lui Justin Bieber, care, desi are 34 milioane de fani, a avut doar 630.000 de interactiuni.
Aaron Tabor are el insusi un cont pe Facebook unde isi promoveaza produsele pentru slabit si dietele specifice, dar acesta nu beneficiaza de succesul urias al Jesus Daily. Totusi, fiind interconectate, ne putem intreba daca nu cumva aceasta este doar o metoda ingenioasa de marketing.    
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016