Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Super Bowl 2012 si noi recorduri pe Twitter

Tags: super bowl, twitter, record, madonna

Marea finala Super Bowl XLVI evenimentul televizat numarul unu pentru americani, ci si pretextul care a ajutat reteaua de microblogging Twitter sa imbratiseze noi recorduri la capitolul mesaje pe secunda, informeaza mashable.com.
Reactiile pe Twitter au ajuns la 12.233 tweet-uri pe secunda la sfarsitul partidei dintre Giants vs. Patriots si la 10.245 TPS in timpul spectacolului oferit de Madonna in timpul pauzei meciului desfasurat duminica seara. Aceste numere au batut noi recorduri in top trei al reactiilor pe Twitter, mai precis au ajuns pe locul al doilea si al treilea in acest top, imediat dupa nebunia creata in luna decembrie a anului trecut de un film animat japonez Castle in the Sky  (25.088 TPS).

Echipa The New York Giants i-a batut la mustata pe cei de la New England Patriots — 21-17 —, cei de la Giants preluand conducerea printr-un touchdown destul de ciudat, cand mai erau doar 57 de secunde de joc. Echipa adversa nu a mai avut imp sa-si revina. "In ultimele trei minute ale serii Super Bowl, media de tweet-uri trimise pe secunda a fost de 10.000", au declarat reprezentantii Twitter.

Madonna a at nastere unui numar impresionant de tweet-ui, atragand o medie de 8.000 de TPS intr-un interval de timp de cinci minute. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016