Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultima frontiera a Facebook: Accesarea din interiorul masinii

Tags: facebook, masina, mercedes benz, retea de socializare, prieteni, like

La restaurant, la film sau la birou, verificarea contului de Facebook a devenit un obicei pentru multi dintre cei 800 de milioane de utilizatori ai retelei. Acum, aceasta manie a facut inca un pas: accesarea din spatele volanului, informeaza Reuters.
Mercedes-Benz din SUA si-a accesorizat masinile cu Facebook, o versiune speciala a seviciului care este incorporat sistemului telematic al autovehiculelor si care va fi promovata la un targ de specialitate din Las Vegas, in cursul acestei saptamani. 

Accesarea Facebook in timpul sofatului nu este o experienta similara folosirii retelei de pe computerul personal sau de pe un telefon inteligent. Versiunea Facebook oferita este redusa la caracteristicile esentiale, cu un meniu adaptat soferilor, cu accent pe localizarea prietenilor si a activitatilor de interes.

Reprezentantii Facebook sustin ca versiunea in cauza reflecta strategia de extindere a retelei catre orice ecran cu conexiune la Internet. Acestia garanteaza ca serviciul de socializare nu va afecta in niciun fel securitatea condusului, caci nu are o puterea de distragere mai mare decat a unui sistem de navigare sau a unui post de radio. In aceste conditii, orice activitate pe Facebook care implica scrierea de mesaje este sistata in timpul mersului, soferul avand la dispozitie mesaje standard care pot fi alese printr-o simpla apasare de buton.

De exemplu, daca o anumita destinatie este introdusa in sistemul de navigare al masinii, soferul poate posta pe Facebook ca este pe drum spre locul respectiv si cat mai are pana acolo, in functie de estimarile privind traficul.

Soferii pot accesa si lista de prieteni aflati in imprejurimi si restaurantele carora prietenii lor le-au dat Like.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016