Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook nu e doar pentru tineri. Vedeti cati ani are cel mai in varsta utilizator al retelei

Tags: facebook, cel mai in varsta utilizator, florence detlor, batrana facebook

Pe Facebook exista 955 milioane de utilizatori activi, dar nu toti dintre ei sunt adolescenti ori tineri de 20 ani. Ba mai mult, categoria cu cea mai mare crestere pe reteaua sociala o constituie, de mai bine de doi ani, femeile cu varsta peste 55 de ani. Totusi, una dintre ele le intrece pe toate.
S-a nascut in 1911, a absolvit colegiul in 1932 si, dupa o viata in care a prins cele doua razboaie mondiale, Florence Detlor a devenit cel mai in varsta utilizator al retelei de socializare Facebook.
 
In plus, la cei 101 ani, este si cea mai in varsta persoana care a vizitat sediul central al Facebook, recent mutat din Palo Alto in Menlo Park, California. Acolo l-a intalnit inclusiv pe celebrul fondator al retelei, Mark Zuckerberg, suficient de tanar pentru a-i fi stra-stranepot.
 
Intamplarea a fost facuta publica chiar de COO-ul Sheryl Sandberg care a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie cu mesajul: „Suntem onorati sa o cunoastem pe Florence Detlor, care, la cei 101 ani ai sai, este cel mai in varsta utilizator inregistrat al Facebook. Multumim pentru vizita, Florence!”


 
Fotografia a adunat peste 5.000 de like-uri, dar si comentarii de la utilizatori care au bunici cu varste inca si mai inaintate.
 
Potrivit profilului sau de Facebook, Florence Detlor s-a inregistrat oe Facebook in urma cu trei ani, in luna august.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016